eBook четец PocketBook Basic Lux 2 PB616, 6", черен

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 15791)

Описание

С новия PocketBook Basic Lux 2 четенето „в движение“ се издига на ново ниво. Реализирано с нов минималистичен и усъвършенстван дизайн, компактното устройство с размери от само 161,3 × 108 × 8 mm влиза в джоба на стандартни дънки и дори в най-тънката дамска чантичка.

PocketBook Basic Lux 2 разполага с екран E Ink Carta™ с HD разделителна способност (758 × 1024), който осигурява безопасност и комфорт за очите дори след часове непрекъснато четене. Предното LED осветление ви подканва да се насладите на увлекателната електронна книга дори на място със слаба светлина.

Новият PocketBook Basic Lux 2 въплъщава лекотата и простотата във всеки смисъл. Той има ергономични бутони за прелистване на страниците с цел улесняване на управлението. Теглото му от само 155 грама го прави един от най-леките електронни четци на пазара. Благодарение на интуитивния потребителски интерфейс промяната на настройките и управлението на библиотеката се осъществяват лесно и бързо.

 Можете винаги да носите електронния четец със себе си и да избирате измежду над 3000 електронни книги от личната си библиотека. PocketBook Basic Lux 2 има 8 GB вътрешна памет и слот за microSD карти, който дава възможност за разширяване на паметта до 32 GB.

Вградената функция за Wi-Fi връзка и услугите PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook и Send-to-PocketBook дават удобна възможност за прехвърляне на всякакво електронно съдържание към устройството, без да е необходима връзка с компютър. Четецът поддържа 17 формата за книги без необходимост от конвертиране и 4 графични формата: JPEG, BMP, PNG, TIFF. Предварително инсталираните речници предлагат двуезични комбинации, за да четете книги на чужди езици.

 Благодарение на сензора в капака електронният четец дава възможност за използване на функцията за „заспиване“ и за пестене на заряда на батерията чрез един от марковите аксесоари PocketBook, съвместим с този конкретен модел.


Технически детайли

Технология дисплей:E-ink
Тъч екран:Не
Подсветка:Да
Диагонал:6 inch
Тип екран:E Ink Carta screen;Anti-glare treatment
Брой цветове:16 нюанса сиво
Резолюция:758 x 1024
Процесор:1 GHz
RAM:256 MB
Вътрешна памет:8 GB
Максимална памет:Флаш: 8 GB;Micro SD: 32 GB
Слот карта памет:Micro SD до 32 GB
Формати ел. книги:EPUB DRM, EPUB,;PDF DRM, PDF,;FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU,;HTML, DOC, DOCX,;RTF, CHM, TCR,;PRC (MOBI)
Wireless:Wi-Fi (802.11 b/g/n)
Батерия:Li-Ion
Време на работа:4 седмици
Вход слушалки:Не
USB:Micro USB
Формати изображение:JPEG, BMP, PNG, TIFF
Функции:Подсветка
Височина:161.3 мм
Тегло, kg:0.155
Цвят:Черен
Други:Калкулатор, речник,;календар и часовник,;Клондайк, фотоалбум,;судоку, скрибъл

Спецификация

Тегло: 0.16 kg
MPN: POCKET-BOOK-PB616
EAN: 7640152095030
Производител: PocketBook