Оригинален радиоапарат с ретро дизайн Philips TAVS700 Bluetooth

  • Обща мощност RMS:
    20 W
  • Тунер:
    FM стерео (87,5 - 108 MHz), DAB (174,9 - 239,2 MHz), Bluetooth 5.0
  • Захранване:
    Захранващ кабел, USB (5 V, 2 A)
  • Размери:
    33,5 x 14,6 x 18,3 см
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 11020)

Описание

Автентичният стил от 50-те години на миналия век се среща с модерната производителност в този електрически радиочасовник с Bluetooth. Дървеният корпус, медните циферблати и дисплеят с димиране го правят идеалният централен елемент във всяка стая. Цифров радио тунер осигурява ясно приемане.


Ретро дървен корпус. Детайли в стил 50-те

Този радиочасовник с Bluetooth отдава почит на емблематичното настолно радио Philetta 254 на Philips. Дървеният шкаф в ретро стил излъчва чар. Детайлите в стил 50-те години на 20-ти век върху двойния регулиращ ключ и решетката на високоговорителя ви връщат назад във времето, когато джазът и рокендролът управлявали ефира.

Голям, ясен цифров дисплей на часовника. С димиране

Големият, ясен цифров дисплей на часовника може да се димира, така че е лесно да намерите идеалното ниво за вашата стая. Когато слънцето залезе, натиснете ключа на менюто за достъп и промяна на интензивността на осветлението.

DAB+ и FM цифрово радио с предварителни настройки

Този ретро радиочасовник разполага с цифров FM тунер за радио – и Bluetooth връзка за поточно предаване от вашето мобилно устройство. Цифровият радио тунер осигурява кристално чисто приемане. Можете да настроите до 20 FM предварителни настройки и 20 DAB предварителни настройки за любимите си станции.

Ясен, детайлен звук. 2 x 3" високоговорители

Два 3-инчови високоговорителя издават ясен звук. Басрефлексният порт запълва ниските тонове, като ви дава балансирано, мощно възпроизвеждане на басите. Мрежовата решетка с меден цвят позволява на звука да се разпространява.

Двойни двуслойни регулиращи ключове

С кратко натискане на бутона за включване това радио е готово за сдвояване. Безжичният обхват е 10 м: перфектен, ако устройството ви е в друга стая. Два двуслойни регулиращи ключа в ретро стил предлагат контрол над силата на звука, източника, DAB+/FM станциите и други. Басрефлексен порт. Пълни, мощни ниски тонове. Медна на цвят мрежеста решетка позволява на звука да се разпространява.

До 10 м безжичен обхват

Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с този високоговорител.

Спецификация

Обща мощност RMS: 20 W
Тунер: FM стерео (87,5 - 108 MHz), DAB (174,9 - 239,2 MHz), Bluetooth 5.0
Захранване: Захранващ кабел, USB (5 V, 2 A)
Размери: 33,5 x 14,6 x 18,3 см
Тегло: 2.75 kg
MPN: TAVS700
EAN: 4895229101296
Производител: Philips