Телефон Nokia 2.3 TA-1206, черен

  • Дисплей:
    6.2’’ HD+ (720 x 1520) IPS
  • Процесор:
    MediaTek Helio A22, PowerVR GE8320
  • Памет:
    32 GB, 2 GB RAM, microSD до 512 GB
  • Операционна система (OS):
    Android 9.0 (Pie); Android One
  • Мрежoва връзка:
    LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi, Bluetooth 5, GPS, FM радио
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10918)

Описание

Открийте мощта на изкуствения интелект с Nokia 2.3. Издържа до 2 дни с технология за адаптивна батерия, прави епични снимки с помощта на изкуствен интелект – дори при слабо осветление – и се отключва с един поглед. Вдъхнете живот на прекрасните истории на впечатляващия 6,2” HD+ 19:9 екран. Готов за Android 9 Pie и следващи версии, затова очаквайте актуализации на софтуера за 2 години и актуализации на сигурността за 3 години.


Развлечения през целия ден

Гмурнете се за по-дълго в любимите си сериали и филми с 2 дни живот на батерията с изкуствен интелект. И вдъхнете живот на най-прекрасните истории на големия 6,2” HD+ 19:9 екран.

Наистина впечатляващ екран

Вдъхнете живот на прекрасните истории на големия 6,2” HD+ 19:9 екран. Впечатлява не само с размера си, но и с елегантна вдлъбнатина за селфи и вграден дисплей за изключително визуално изживяване.

По-интелигентен, по-дълъг живот на батерията

Благодарение на технологията за адаптивна батерия с изкуствен интелект, Nokia 2.3 издържа до 2 дни с едно зареждане. Учи се кои приложения използвате най-много и ги захранва с приоритет – така можете да използвате повече от любимите си функции за по-дълго.

Проектиран за вас

Nokia 2.3 изглежда добре и вдъхва усещане за сила. Биометричното лицево разпознаване прави паролата ви толкова уникална, колкото сте самите вие – отключвате телефона с един поглед.

Вашето лице е вашата парола

Кажете "сбогом" на забравените пароли. С биометричното лицево разпознаване можете да отключите своя Nokia 2.3 дори с поглед.

Дизайн, вдъхновен от финландските ни корени

Един наистина непреходен дизайн, който не само радва окото, но и устоява на времето. Панелът с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката и има невероятно покритие. А корпусът от лят метал с полимерна обвивка придава на телефона по-голяма здравина.

Готов за Android 10 и следващите версии

Телефон, който непрекъснато се усъвършенства. Nokia 2.3 е сертифициран за Android One, което означава, че получавате чисто софтуерно изживяване с лесен за употреба интерфейс и без допълнителни приложения. Имате и актуализации на софтуера за период от 2 години и ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години, с които телефонът винаги е сигурен и също като нов.

Малко помощ, където и да отидете

Бутонът на Google Assistant е тук, за да ви улесни в забързаното ежедневие. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Спецификация

Дисплей: 6.2’’ HD+ (720 x 1520) IPS
Процесор: MediaTek Helio A22, PowerVR GE8320
Памет: 32 GB, 2 GB RAM, microSD до 512 GB
Операционна система (OS): Android 9.0 (Pie); Android One
Мрежoва връзка: LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi, Bluetooth 5, GPS, FM радио
Основна камера: 13 MP f/2.2 + 2 MP сензор за дълбочина, LED светкавица
Лицева камера: 5 MP f/2.4, Отключване с биометрично лицево разпознаване
Сензори: Сензор за светлина, сензор за близост, акселерометър (G-sensor)
Входни/Изходни Конектори: Micro USB, 3,5 mm жак за слушалки
Батерия: Вградена 4000 mAh
Време за разговори / Stand-by: Издържа до 2 дни с технология за адаптивна батерия
Година на анонсиране: 2019
Цвят: Черен / Charcoal
Размери: 158 x 75 x 9 mm
Комплекта включва: Nokia 2.3, Кратко ръководство, Листовка за безопасност, Зарядно 5V/1A, Кабел Micro USB, Инструмент за отваряне на SIM слота
Тегло: 183.00 g
MPN: 719901092491
Производител: Nokia