PHILIPS безжични слушалки 1000 series Bluetooth in-ear true wireless white

PHILIPS безжични слушалки 1000 series Bluetooth in-ear true wireless white

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
50,88 лв.
На склад Код: 64646

Описание

Насладете се на чист звук от мелодии и обаждания. Тези истински безжични слушалки използват 6 мм мембрани за богат звук и мощен бас и микрофон с изкуствен интелект за ясни разговори. С устойчивост IPX4 на пръски и пот и калъф за зареждане с джобен размер за 15 часа време за възпроизвеждане.

Без повече притеснения. До 15 часа време на възпроизвеждане с калъфа

Без значение колко дълъг е денят ви, тези слушалки ще са на разположение. Получавате 5 часа време за възпроизвеждане и допълнителни 10 часа от удобния калъф за зареждане с джобен размер.

Персонализирани 6 мм мембрани за страхотен звук и мощен бас

Чувайте звуците така, както са предназначени да бъдат чути. Тези слушалки използват персонализиран дизайн, 6 мм динамични мембрани, за да ви осигурят истинско изживяване при слушане. Големият капацитет на мембраните подобрява динамиката и баса, така че никога няма да пропуснете нито един ритъм.

Микрофон с изкуствен интелект за ясно качество на разговора

Не позволявайте на звуци от света да прекъсват слушането ви. Тези слушалки разполагат с микрофон с изкуствен интелект, който използва усъвършенстван AI алгоритъм, за да филтрира шума, който не искате да чувате, и да гарантира ясно качество на разговора. Чувайте се ясно всеки път.

Спецификация

Тегло: 0.15 kg
MPN: TAT1108WT/00
EAN: 4895229131767
Производител: Philips
Допълнителна информация за продукта вижте на страницата на производителя