Плащане и доставка


Плащане

Всички обявени цени са крайни, в български лева и с включен ДДС.

Кибер Трейд ООД  предлага на своите клиенти следните начини на плащане:

  • Наложен платеж * - В брой или с карта в офис на куриерска фирма Еконт / Спиди или на куриера при доставката.
  • Плащане с банков превод по сметка на фирма Кибер Трейд ООД
  • Плащане с карта
  • На кредит през Банка ДСК - за всички поръчки над 150 лв.

* При метод на плащане "наложен платеж" куриерската фирма издава разписка за ППП (Пощенски Паричен Превод). Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.


Доставка

Фирма Кибер Трейд ООД извършва доставки на стоки чрез куриерски фирми Еконт и Спиди единствено на територията на Република България. Клиента се задължава, при извършване на поръчката, да предостави необходимата информация за доставка, а именно: Име на получател, телефон за връзка, e-mail адрес, адрес за доставка.

  • Срокът за доставка е до 2 работни дни за всички градове в които има офис на Еконт / Спиди. За всички останали населени места на територията на страната срока за доставка зависи от графика на куриера за съответното населено място. Срокът за доставка може да бъде удължен при почивни дни и/или официални празници, както и при извънредни и непредвидени ситуации.

  • Доставката може да бъде извършена, както на адрес посочен от клиента, така и до офис на куриерска фирма Еконт / Спиди - до поискване, при което лицето се задължава да присъства лично при получаване на стоката.

  • Доставката за всички поръчки на стойност над 500 лв. e безплатна за цялата страна! За поръчки на стойност под тази сума доставката се заплаща от клиента и е фиксирана на цена от 5,40 лв. до офис на Спиди и 6,90 лв. до адрес. За Еконт доставката се калкулира при избор на метода на доставка. Сумата която трябва да заплатите е тази която виждате калкулирана при завършване на поръчката, не се дължат допълнителни такси. Може да изберете също така опцията доставка за сметка на получателя, в който случай доставката е за ваша сметка и се начислява при получаване, удобно е ако имате договор с куриерската фирма и желаете доставката да се начислява и фактурира по него.

  • Доставката включва: поръчаната стока, фактура и приемо-предавателен протокол / гаранционна карта.
  • Поръчки на артикули, които са обемни и тежки, се заплащат предварително по банков път, след което се организира тяхната логистика.

Стоките налични в сайта ни се предлагат от нас само чрез онлайн поръчки. Нашата дейност и усилия са насочени изцяло към развитието на електронната търговия и на този етап не предвиждаме разкриването на физически търговски обекти.


Клиентите на Кибер Трейд ООД трябва да прегледат стоката в момента на доставката и предаването й от куриера и ако не отговаря на изискванията да ни уведомят незабавно.

Всички поръчки се изпращат по куриер с опция "преглед". Когато куриерът достави поръчката се заплаща сумата по наложения платеж. В присъствието на куриера внимателно се оглежда опаковката за видими наранявания, разкъсвания, смачквания и др. Отваря се опаковката и се проверяват продуктите за счупвания, наранявания или други щети. Ако се констатират щети по продуктите, се оформя документ за нанесени транспортни щети с куриера и се връща пратката. След получаване на информация от куриерската фирма, Кибер Трейд ООД своевременно ще изпрати нов продукт.

Имайте предвид , че ако не се спазят условията за преглед на стоката пред куриера, Кибер Трейд ООД  не носи отговорност за предявени рекламации, свързани с целостта на продукта, важно е винаги да преглеждате стоката при получаване.