Блутут колонка JBL PartyBox Encore с Безжичен микрофон

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 55458)

Описание

Преносим водоустойчив високоговорител за парти със 100 W RMS мощен звук, вградено динамично светлинно шоу и цифров безжичен микрофон.

Невероятен звук JBL Original Pro Sound
Светлини със стробоскопични ефекти, които се синхронизират с ритъма на вашата музика за невероятно аудиовизуално изживяване.
Вградена акумулаторна батерия с до 10 часа възпроизвеждане
Защита: IPX4 (устойчив на пръски).
Цифров безжичен микрофон с ниска латентност (сменяеми AA батерии).
Възможност за сдвояване на два високоговорителяс кабел или безжично, с технологията True Wireless Stereo (TWS) за още по-силен звук
Приложение PartyBox: улеснява управлението на вашата музика, актуализиране на настройките и персонализиране на цветовете.
Възпроизвеждане от различни източници: предавайте поточно вашите мелодии безжично чрез Bluetooth, USB стик или кабел (AUX).

Нискочестотен говорител:  5.25"
Високочестотен говорител:  2 x 1.75"
Kоректор:  Mic Volume, Bass, Treble, Echo
Входове и изходи:  USB, AUX


Преносимата аудио система JBL PartyBox Encore ви осигурява до 10 часа непрекъснато и необезпокоявано парти забавление. Тази аудио система има оптимизиран дизайн, който ви позволява да я вземете със себе си навсякъде и по всяко време. Тя има удобна за хващане дръжка в горната си част и издържа на намокряне с пръски вода, което ви гарантира спокойно употреба, дори когато сте на плажа или на басейн. Благодарение на невероятния JBL Original Pro звук може да се насладите на невероятен ритъм и на дълбок, вълнуващ бас. Освен това тази аудио система разполага със светлини, които може да синхронизирате с ритъма на музиката си, така че да се насладите на оптимално парти настроение и атмосфера. JBL PartyBox Encore идва в комплект се първокласен цифров безжичен микрофон JBL, който е оптимизиран за караоке с регулируеми ехо, бас и високи честоти. Истинското безжично стерео означава, че ако пожелаете дори може да сдвоите високоговорители за наистина масивен и поглъщащ звук. А с приложението PartyBox винаги можете да контролирате своята музика и цветовете на светлинното си шоу за перфектно настроение и наистина вълнуваща парти обстановка.



Технически детайли

Тип.:Мобилна
Материал.:Пластмаса
Характеристики.:Водоустойчив
Свързаност.:Bluetooth
Автономия на батерията.:10 h
Захранващо напрежение.:3.6 V
Обхват.:10 м
Мощност RMS (W):100 W
Захранване.:Акумулатор
Батерия:3.6V, 7500mAh
Честотна лента:50Hz - 20000Hz
Размери (мм):27.6 x 32.7 x 29.3 cm
Тегло, kg:6.3
Цвят.:Черен

Спецификация

Тегло: 6.30 kg
MPN: JBLPBENCORE1MICEP
EAN: 6925281998034
Производител: JBL