ASUS X1500EA-BQ3617 - 15.6" FHD, Intel Core i3-1115G4

ASUS X1500EA-BQ3617 - 15.6" FHD, Intel Core i3-1115G4

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
609,84 лв.
На склад Код: 19360
Безплатна доставка!
Кредитен калкулатор DSK Credit

Описание

Независимо дали го използвате за игри или за забавление, ASUS Vivobook 15 е лаптопът от начално ниво, който предлага мощна производителност и завладяващи изображения. Неговият дисплей с дизайн NanoEdge се възползва от широки ъгли на видимост от 178° и антирефлексно покритие за наистина завладяващо изживяване при гледане. Вътре той се захранва от процесор Intel® до 11-то поколение Core™. Дизайнът за съхранение с двойно устройство, който може да бъде конфигуриран с до 1 TB PCIe® SSD и 1 TB HDD, ви дава перфектната комбинация от разширено пространство за съхранение и ултрабързи времена за четене/запис. Той също така поддържа памет Intel® Optane™ (избрани модели), за да ускори още повече нещата.

Съхранявайте повече, правете повече

Vivobook 15 има двоен дизайн за съхранение, който ви дава предимствата на невероятна скорост за контрол на данните, комбинирана с голям капацитет за съхранение. Инсталирайте приложения на SSD, за да работите по-бързо и използвайте HDD пространство за съхранение на големи файлове, като филми, медийни библиотеки или фотоалбуми. Vivobook 15 също поддържа технологията за памет Intel® Optane™1, така че приложенията се зареждат по-бързо и многозадачността е по-лесна.

Разширена визия

Дисплеят NanoEdge предоставя на Vivobook 15 разширена екранна повърхност за завладяващо изживяване при гледане, независимо дали го използвате за работа или за забавление.Full HD панелът също се възползва от антирефлексно покритие, за да намали разсейването на екрана, причинено от отражението на светлината, за да можете да се концентрирате върху това, което трябва да направите.

Открийте динамичен начин на живот!

С намалено тегло, Vivobook 15 е лек лаптоп, който винаги може да бъде в крак с бързия ритъм на живота ви. Освен това изглежда добре, благодарение на нюансите Transparent Silver и Indie Black.

Точно във вашият стил

Осветената клавиатура на Vivobook 15 е идеална за използване в слабо осветени пространства. Ергономично проектиран, неговата здрава конструкция от една част и 1,4 mm ход на клавишите предлагат изключително удобно изживяване при писане.

Винаги свързан

Vivobook 15 е оборудван с реверсивен USB-C® 3.2 порт с технология "any side up", което прави свързването на устройства изключително лесно.Освен това предлага десет пъти по-бързи4 скорости на трансфер на данни от старите USB 2.0 връзки! Решението за свързване включва също USB 3.2 Type-A и USB 2.0 портове и HDMI изход — така че можете лесно да свържете всичките си периферни устройства, външни монитори или проектори.

Вътрешна защита / HDD защита и подсилване на корпуса

Vivobook 15 е оборудван с решение за защита от удар EAR® HDD, което предпазва вашите данни в случай на физически удари, докато неговият подсилен корпус ви позволява да отваряте и затваряте капака по много плавен начин.

Последно поколение аудио технология с поддръжка на AI

За да осигури изключителна дистанционна работа и изживяване при видеоконференции, Vivobook 15 разполага с технология ASUS AI Noise-Canceling, която използва машинно обучение, за да изолира нежелания шум от човешката реч. Тази технология помага за филтриране на околния шум за оптимално качество на груповите конферентни разговори.


Спецификации


Производител процесор Intel®

Тип процесор i3

Модел процесор 1115G4

Архитектура Tiger Lake

Брой ядра 2

Номинална честота 3 GHz

Turbo Boost честота 4.1 GHz

Кеш 6144 kB

Технология процесор 10 нм

Вграден графичен процесор Intel® UHD Graphics



Дисплей

Диагонал дисплей 15.6 inch

Формат дисплей Full HD

Технология дисплей IPS

Яркост 250 nt

Покритие дисплей Anti-Glare

Резолюция 1920 x 1080



Памет

Капацитет памет 8 GB

Вид памет DDR4

Брой слотове 1

Вградена памет 8192 MB

Хард диск


Тип съхранение SSD

Капацитет SSD 512 GB

Интерфейс SSD PCI Express M.2


Видео карта

Тип видео памет Вградена

Видео чипсет Intel UHD


Мултимедия

Оптично устройство Не

Камера WEB VGA

Аудио Стерео говорители Микрофон


Свързаност и портове

Портове 2 x USB 2.0 1 x HDMI 1 x Audio Out/Микрофон 1 x USB 3.2 Type C Gen 1 1 x USB 3.2 Type A Gen 1

Безжична връзка 802.11 ac

Версия Bluetooth 5.1



Общи характеристики

Операционна система Без ОС

Цифрова клавиатура Да

Тегло 1.8 Kg

Размери (W x H x D) 360 x 235 x 19.9 мм

Език клавиатура Международна клавиатура

Сигурност Security lock TPM

Материал Пластмаса

Ключови характеристики Камера web, Светеща клавиатура, Мултитъч пад, Батерия 2 клетъчна - 37Wh

Цвят Indie Black

Спецификация

Тегло: 1.80 kg
MPN: X1500EA-BQ3617
Производител: ASUS