PHILIPS Sonicare DiamondClean 9000 Електрическа звукова четка за зъби, бяла + черна

PHILIPS Sonicare DiamondClean 9000 Електрическа звукова четка за зъби, бяла + черна

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 69866)

Описание

Вашата най-здрава усмивка всеки ден

Philips Sonicare DiamondClean 9000 осигурява оптимална ефективност за отстраняване на плака, по-здрави венци и избелване на зъби, като Ви помага да извършите дълбоко почистване за по-здрава усмивка.


Глава за четка "всичко в едно" за цялостна грижа

Почиствайте без компромиси с главата за четка тип „всичко в едно“ A3 Premium. Най-добрата ни до момента глава за четка е с косъмчета под ъгъл, които помагат да се премахне до 20 пъти повече плака дори в труднодостъпни зони*. Триъгълните върхове на влакната работят за премахване на до 100% повече петна за по-малко от два дни***. А по-дългите косъмчета почистват дълбоко за до 15 пъти по-здрави венци само за две седмици**. Всичко това, без да сменяте главите на четката. Знаехте ли че: главите на четката губят част от ефективността си след 3 месеца употреба? Нашата функция BrushSync може да Ви напомня, когато почти е дошло време за смяна.

Формата на косъмчетата е създадена за вашата усмивка

Извитият профил помага на косъмчетата да отидат точно там, където трябва да бъдат. Чрез взискателна разработка ние създадохме продукт "всичко в едно", който предоставя изключителна грижа за устната хигиена.

Звуково миене на зъби: Майсторски урок за ефективно почистване

Отстранете плаката със звукова технология – нашият еталон за ефективно и нежно почистване. Докато миете зъбите си, до 62 000 движения на косъмчета и динамично действие на течността помагат за почистване дори на труднодостъпни места, оставяйки устата ви да се чувства изключително свежа и чиста.

Персонализирано почистване на зъби

DiamondClean 9000 има режими Clean (Почистване), White+ (Белота+), Gum Health (Грижа за здравето на венците) и Deep Clean+ (Дълбоко почистване+) за всички нужди при миене на зъбите. Режимът Clean (Почистване) е предназначен за осигуряване на изключително ежедневно почистване, White+ (Белота+) – за премахване на плака, Gum Health (Грижа за здравето на венците) внимателно, но ефективно почиства венците, а Deep Clean+ (Дълбоко почистване+) Ви осигурява освежаващо и цялостно почистване. Четката има три нива на интензитет на почистване, така че можете да изберете по-интензивно ниво на почистване или такова с по-малък интензитет за чувствителни зъби.

Уведомява Ви, когато четкате прекалено силно

Вие може и да не усетите, че четкате прекалено силно, но това няма да остане незабелязано от Вашата DiamondClean 9000. Ако окажете прекалено голям натиск, дръжката ще започне да пулсира леко, за да Ви уведоми, че трябва да бъдете по-внимателни. Оставете четката да се погрижи за миенето на зъбите. 7 от 10 души смятат тази функция за полезна и в резултат на това са започнали да мият зъбите си по по-ефективен начин.

BrushSync автоматично избира най-подходящия за вас режим

Интелигентните глави с четка гарантират, че използвате правилния режим и интензивност за най-доброто възможно почистване. Например, да кажем, че използвате главата с четка W3 Premium White. Технологията BrushSync на DiamondClean 9000 автоматично ще синхронизира главата с четка с режима White +, за да ви помогне да избелите зъбите си.

Винаги знаете кога да смените вашите глави на четката

Всички глави с четки се износват с течение на времето, така че ще искате да следите вашите, за да сте сигурни, че все още получавате страхотно почистване. Нашата технология BrushSync проследява колко дълго използвате главата с четката и колко усилено сте четкали. Напомнянето за подмяна от BrushSync върху дръжката ви и кратък звуков сигнал ви напомнят, когато е време да я замените.

Започнете и спазвайте здравословните навици

DiamondClean 9000 ви дава насоките, от които се нуждаете, за подобряване и поддържане на здравословни навици на четкане между прегледите при зъболекар. Вградените интелигентни сензори ви уведомяват, когато използвате прекалено голям натиск, а като свързвате изживяването си при миене на зъби с приложението Sonicare, персонализиран доклад за прогреса ви помага да продължите да проследявате, за да видите напредъка си във времето.

Лесно и стилно зареждане

Зареждането на четка никога не е било толкова лесно. Просто поставете четката за зъби в елегантния стъклен държач след миене на зъбите и тя мигновено започва да се зарежда. Стъкленото зарядно устройство не само се вписва стилно във Вашата баня, но също така може да се използва и като чаша за изплакване. Насладете се на две седмици редовно използване с едно пълно зареждане.

Спецификация

Тегло: 0.90 kg
MPN: HX9914/69
EAN: 8720689029056
Производител: Philips