Безжичен геймпад Sony PS5 DualSense, Син

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
136,44 лв.
На склад Код: 56548

Описание

Открий по-дълбоко, силно потапящо игрово изживяване, което съживява действието в дланите на ръцете ти. Безжичният контролер DualSense предлага потапяща сензорна обратна връзка, динамични адаптивни спусъци и вграден микрофон – всичко това в емблематичен удобен дизайн.

Осезаема обратна връзка
Почувствай физически адаптивна обратна връзка на действията си по време на игра с двойно задействащи механизми, които заменят традиционния тътен на двигателите. В твоите ръце тези динамични вибрации могат да симулират усещането за всичко – от околната среда до отката на различните оръжия.

Адаптивни спусъци
Изживей различни нива на сила и напрежение, докато взаимодействаш с оборудването и средата в играта. От издърпването на все по-стегнатите тетива до натискането на спирачките на бърза кола се чувстваш физически свързан с действията си на екрана.
 

Намери гласа си, сподели страстта си
Вграден жак за микрофон и слушалки
Разговаряй в чата с приятели онлайн3 чрез вградения микрофон – или като свържеш слушалки с 3,5-милиметровата букса за слушалки. Лесно включвай и изключвай улавянето на глас във важни моменти с помощта на специален бутон за без звук.
 

Бутон за създаване
Улавяй и излъчвай3 най-култовите си игрови моменти с бутона за създаване. Въз основа на успеха на революционния бутон SHARE, бутонът за създаване предлага на играчите повече начини за създаване на игрово съдържание и предаване на приключенията им на живо по света.


Технически детайли

Тип продукт.:Gamepad
Технология.:Wireless
Съвместимост.:PlayStation 5
Захранване:Батерии
Тип батерия:Li-ion 1560mAh
Вибрации:Да
Обхват на действие (м):10
Интерфейс:1 x USB

Спецификация

MPN: SONY-PS5-DS-BL
EAN: 711719727897
Производител: Sony