Слушалки Revo Beats J71 Denim Blue

 • Високоговорители:
  8 mm
 • Честотен обхват:
  20Hz-20KHz
 • Импеданс:
  16 Ω
 • Интерфейс:
  3.5 mm жак (TRRS)
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
23,40 лв.
На склад Код: 9640

Описание

Качествен и стилен продукт на атрактивна цена. Revo J71 Denim Blue са перфектните слушалки за пътуване или дори шофиране и ни гарантират висококачествен звук. Яркият им син цвят вдъхновен от денима внася усещане за свежест и динамика в ежедневието ни и ни кара да се движим и забавляваме.


Перфектното стерео качество на звука на любимите ни песни е гарантирано от комбинация от отлични спецификации. Сред тях са шпули с диаметър от 8 милиметра, честотен диапазон от 20Hz до 20KHz и съпротивление от 16 Ω. Мощността на слушалките може да варира от 3mW до 10mW.

Revo J71 Denim Blue са създадени с идеята да позволяват свобода на движението. Компактните им размери и лекото тегло ги правят толкова удобни, че изобщо не ги чувстваме, а дългият 1,2 метра кабел ни позволява да разположим смартфона или плейъра си удобно в джоба. Същият този кабел е създаден по такъв начин, че почти да не се заплита: нещо, което всички потребители ще оценят.

Слушалките са перфектен избор за хората, които обичат движението, независимо дали това движение ще се изразява с разходки сред природата или в града, с бягане за здраве или каране на колело или просто с вървене на път за и от работа: те са толкова качествени и удобни, че ще направят всяка описана ситуация още по-приятна.

Освен предразполагащи към повече движение, Revo J71 Denim Blue ни помагат да караме по-безопасно и, в същото време, ни гарантират, че няма да пропуснем да се свържем с нито един наш познат или приятел. Всичко това е възможно благодарение на вградения им микрофон, с който можем да провеждаме обаждания без изобщо да вадим свързания към слушалките смартфон от джоба си. Независимо дали спортуваме или просто искаме да се забавляваме, Revo J71 Denim Blue ни осигуряват целия достъп до качествена музика, от който се нуждаем.

Спецификация

Акустична система: Затворена
Високоговорители: 8 mm
Честотен обхват: 20Hz-20KHz
Импеданс: 16 Ω
Чувствителност: 93dB/1mW (S.P.L at 1 KHz)
Максимална входяща мощност: 3 mW
Интерфейс: 3.5 mm жак (TRRS)
Дължина на кабела: 1.2 m
Цвят: Син
MPN: VT-MJ71 DEEPBLUE
Производител: OEM