Слушалки Revo Beats J71 Pearl White

 • Високоговорители:
  8 mm
 • Честотен обхват:
  20Hz-20KHz
 • Импеданс:
  16 Ω
 • Интерфейс:
  3.5 mm жак (TRRS)
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
22,92 лв.
На склад Код: 9639

Описание

Стилен, компактен и качествен продукт с класически дизайн. Revo J71 Pearl White са перфектните слушалки за потребителите, които търсят комбинация от достъпна цена, атрактивен външен вид, качествен звук и изключително компактни и леки размери. Слушалките ни гарантират максимално изживяване, независимо дали слушаме музика на смартфона, таблета или плейъра си.


Стерео слушалките се поставят вътре в ухото и разполагат с качествени 8-милиметрови шпули гарантиращи перфектен звук. Чувствителността им е 93dB/1mW (S.P.L при 1 KHz), а честотният диапазон – от 20Hz до 20KHz. Мощността им е 3mW, но може да достигне максимално 10mW.

Една от основните идеи залегнала в проектирането на дизайна на Revo J71 Pearl White е удобството. Това обяснява защо дългият 1,2 метра кабел е направен така, че да не се заплита често. При създаването на слушалките екипът на Revo е черпил вдъхновение от професионални спортисти, за да създаде модел достатъчно лек, компактен и удобен, за да се използва дори по време на усилени тренировки. Revo J71 са перфектният спътник на всеки от нас, който обича да бяга за здраве, да се катери или да кара колело.

Модерният дизайн в комбинация с класическия универсален „перлено бял” цвят прави Revo J71 Pearl White идеален избор за ценителите на стилните и качествени мобилни аксесоари. Компактните им размери и лекото тегло ги правят перфектни и за всеки, който не обича да излиза с много багаж: достатъчно е да сложите смартфона и слушалките си в джоба, за да се потопите в любимата си музикална вселена в движение.

3,5-милиметровият конектор на слушалките ги прави съвместими с огромен набор от мобилни джаджи, включително стотици модели смартфони. Вграденият им микрофон ни позволява да приемаме обаждания докато слушаме музика или шофираме, а дистанционното управление – да сменяме песни без да вадим телефона от джоба си. Всички негови функции и възможности са комбинирани с една цел: да ни помогнат да се фокусираме върху музиката и да забравим за всичко друго.

Спецификация

Акустична система: Затворена
Високоговорители: 8 mm
Честотен обхват: 20Hz-20KHz
Импеданс: 16 Ω
Чувствителност: 93dB/1mW (S.P.L at 1 KHz)
Максимална входяща мощност: 3 mW
Интерфейс: 3.5 mm жак (TRRS)
Дължина на кабела: 1.2 m
Цвят: Бял
MPN: VT-MJ71 WHITE
Производител: OEM