Philips TAS6305 Bluetooth високоговорител, функция на външна батерия

 • Обща мощност RMS:
  2 x 10W
 • Аудио интерфейс:
  Bluetooth 5.0; 3.5 мм вход
 • Захранване:
  Литиево-йонна батерия (вградена)
  Капацитет на батерията 4400 mAh 7,4 V
  Време на работа на батерии 20 ч
  Време за зареждане 6 ч
  Зареждане от USB
 • Размери:
  230 x 100 x 100 mm
 • Производител:
 • Гаранция:
  2 години
238,44 лв.
На склад Код: 9927
Кредитен калкулатор DSK Credit

Описание

Поддържайте партито по-дълго с водоустойчивия Bluetooth високоговорител, който ви дава 20 часа време на възпроизвеждане. Силният бас кара всички да се движат. Можете да заредите смарт устройството си с USB порта благодарение на батерията с голям капацитет на високоговорителя.


Водоустойчив и готов за използване

Този преносим Bluetooth високоговорител е оценен по IPX7, което значи, че може да издържи на пълно потапяне във вода до 1 м дълбочина до 30 минути. Можете да купонясвате под душа, около басейна и дори в него! Безжичният обхват е 20 м.

20 часа време на възпроизвеждане. Вградена функция на външна батерия

4400 mAH акумулаторна литиево-йонна батерия ви предоставя 20 часа време на възпроизвеждане и можете да зареждате вашето смарт устройство чрез USB порта на високоговорителя. Едно пълно зареждане на батерията отнема 6 часа.

Усилете звука. Сдвояване за стерео

Два пасивни излъчвателя предоставят силни баси и звукът остава чист дори при висока сила на звука. Искате да направите партито още по-голямо? Сдвоете с идентичен високоговорител за стерео звук. Светодиодните светлини в краищата на високоговорителя мигат в ритъм с мелодията.

Аудио вход. Връзка към почти всякакъв източник

Искате да се свържете с външен аудио източник като грамофон или MP3 плейър? Аудио входът на гърба на високоговорителя ви позволява да се свързвате с почти всяко електронно устройство.

Функция против изрязване. Увеличете силата на звука без изкривяване

Функцията против изрязване ви позволява да възпроизвеждате музика по-силно и поддържа високото й качество дори при нисък заряд на батерията. Тя приема разнообразни входящи сигнали от 300 mV до 1000 mV и предпазва високоговорителите ви от повреда от изкривяване. Тази вградена функция следи музикалния сигнал, докато той преминава през усилвателя и поддържа пиковете в рамките на диапазона на усилвателя, предотвратявайки аудио изкривяването, предизвикано от изрязване, без да засяга силата на звука. Възможността на преносимия високоговорител да пресъздава музикални пикове намалява със заряда на батерията, но функцията против изрязване намалява пиковете, причинени от ниския заряд, запазвайки музиката без изкривяване.

Многоцветни светодиодни премигват в ритъма на музиката

Ако партито пулсира, ще пулсира и светлинното шоу. Светодиодни светлини в краищата на високоговорителя мигат в ритъма на музиката.

Сдвоете с втори идентичен високоговорител за стерео звук

Свързването към Bluetooth устройство е лесно. С едно кратко натискане на бутона за Bluetooth и високоговорителят е готов за сдвояване.

Два пасивни излъчвателя за силни баси

Два пасивни излъчвателя предоставят силни баси и звукът остава чист дори при висока сила на звука. Искате да направите партито още по-голямо? Сдвоете с идентичен високоговорител за стерео звук. Светодиодните светлини в краищата на високоговорителя мигат в ритъм с мелодията.

Спецификация

Обща мощност RMS: 2 x 10W
Аудио интерфейс: Bluetooth 5.0; 3.5 мм вход
Захранване: Литиево-йонна батерия (вградена)
Капацитет на батерията 4400 mAh 7,4 V
Време на работа на батерии 20 ч
Време за зареждане 6 ч
Зареждане от USB
Размери: 230 x 100 x 100 mm
Цвят: Черен
Комплекта включва: Philips S6305 BT високоговорител, функция на външна батерия
Кабел за зареждане от USB
3,5 мм кабел за аудио изход
Ръководство за бързо инсталиране
Гаранционна карта
Тегло: 800.00 g
MPN: TAS6305/00
EAN: 4895229102224
Производител: Philips
Допълнителна информация за продукта вижте на страницата на производителя