PHILIPS CX5120 Енергоспестяващ керамичен отоплителен уред

PHILIPS CX5120 Енергоспестяващ керамичен отоплителен уред

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
227,52 лв.
На склад Код: 64645
Кредитен калкулатор DSK Credit

Описание

Мощно затопляне, оптимална енергийна ефективност

Чувствайте се уютно и пестете енергия с нашия интелигентен отоплителен уред. Снабден с керамично затопляне от 2000 W, широкоъгълно въртене, контрол с приложение, множество функции за безопасност и AI технология, той се адаптира към Вашата стайна температура и модели на използване за пестене на енергия. Вижте всички предимства/


Загрява за 2 секунди с мощна керамична технология

Насладете се на бързо отопляване с нашата керамична технология PTC и регулируема мощност до 2000 W. Загрява само за 2 секунди и ефективно разпределя топъл въздух, за да затопли бързо вашето пространство. Изключително подходящ за помещения с размер до 20 m2.

Спестява до 50% енергия спрямо обикновените отоплителни уреди с вентилираща функция (1)

Първият в света електрически отоплителен уред използва изкуствен интелект, за да спести енергия, докато затопля стаята. Този отоплителен уред не само се адаптира към температурата в стаята, но също анализира навиците Ви за потребление, за да оптимизира консумацията на енергия. Просто използвайте приложението Air+, за да активирате режим Auto Plus, и се насладете на персонализиран комфорт с повишена енергийна ефективност.

Проследявайте и контролирайте своя отоплителен уред с приложението Air+ на Philips

Приложението Air+ проследява стайната температура и ви предоставя обратна връзка относно качеството на външния въздух в реално време, като същевременно ви предоставя контрол у дома и от разстояние, с цифрово дистанционно управление и интелигентна функция за планиране.

5x усъвършенствана безопасност, за да сте спокойни

Насладете се на спокойствие с нашата усъвършенствана 5x система за безопасност, която гарантира несравнима безопасност: 1) защита срещу преобръщане, изключва автоматично устройството, ако се наклони над 30°, 2) защита срещу прегряване, която гарантира автоматично изключване, когато температурата достигне 85°C, 3) сертифициран от VDE предпазен щепсел, който предотвратява къси съединения, 4) огнеупорни материали с класификация V0 и 5) защитно автоматично изключване след 24 часа на неактивност.

Персонализирайте употребата с множество настройки

Задайте целевата си температура (1 – 37°C) и персонализирайте топлината с 2 нива на отоплителния уред. За оптимална ефективност задействайте автоматичния режим, който използва алгоритъм за пестене на енергия за ефективно затопляне на вашата стая. При по-топли дни можете да се насладите на нежен полъх с режима на вентилатор, който добавя допълнително ниво на комфорт за вашата среда.

Увеличете покритието на затопляне във вашата стая с въртене на 60°

Широкоъгълно въртене гарантира, че топлият въздух циркулира във вашата стая. Без повече неравномерно студени места, просто едно комфортно и хладно изживяване.

Щателно тестван за издръжливост и качество

Когато избирате Philips, вие избирате надеждна марка с повече от 80 години опит и иновации в грижата, свързана с въздуха. Нашият отоплителен уред преминава през повече от 122 задължителни теста, за да гарантира, че осигурява надежден и дълготраен комфорт както днес, така и утре.

Елегантен и компактен дизайн

Безупречният дизайн го прави идеален за използване в спални, офиси, кухни и други зони. Проектиран да се побира във всеки ъгъл на вашата стая, нашият отоплителен уред е висок само 58 cm и широк 21 cm.

Лесен за носене с вградени дръжки

Позволете топлината да достигне до всяко място с вградената дръжка. Проектиран с мисъл за практичността, тънкият и лек продукт може лесно да се мести, където пожелаете.

Спете комфортно, без да усещате студ

Насладете се на спокоен сън през нощта, като просто изключите светлината на дисплея за спокойна атмосфера. С удобният автоматичен режим можете безпроблемно да зададете желаната температура, като същевременно се наслаждавате на минимални нива на шум, еквивалентни на спокойствието на тиха библиотека, като устройството работи само на 40,5 dB(A).

Спецификация

Тегло: 3.30 kg
MPN: CX5120/11
EAN: 8720389030697
Производител: Philips
Допълнителна информация за продукта вижте на страницата на производителя