PHILIPS Блендер ProBlend Plus HR2767

PHILIPS Блендер ProBlend Plus HR2767

  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
181,80 лв.
На склад Код: 68868
Кредитен калкулатор DSK Credit

Описание

Блендирайте отвъд ограниченията

Обогатете кулинарния си репертоар с блендер на Philips от серия 5000. Насладете се на най-добрите пасирани смеси дори от рецептите със замразени плодове, кубчета лед и ядки. Елегантен дизайн за вашия кухненски плот. Разглобяеми части, подходящи за миене в съдомиялна машина, за лесно почистване.


Най-фино блендиране с технологията ProBlend Plus

Мотор, ножове и висока чаша, проектирани да работят в комбинация за постигане на перфектни резултати, така че да можете да се насладите на най-добрите блендирани смеси дори от рецептите с кубчета лед, ядки и замразени плодове.

1000 W мотор ProBlend Plus за блендиране без усилие

Моторът ProBlend Plus създава бърза циркулация на съставките за блендиране без усилие

Ножове ProBlend Plus за копринено гладка текстура

6-те дълги, дебели и остри ножа раздробяват и блендират и най-твърдите съставки в най-фина текстура

Висока чаша ProBlend Plus за перфектна циркулация на съставките

Ребрата във високите чаши избутват съставките обратно към областта на циркулация, така че те да бъдат равномерно блендирани за получаване на гладки смеси.

Малка чаша с вместимост 300 ml с плосък нож за кафни зърна и подправки

Насладете се на прясно смляно кафе и подправки у дома с малката чаша с вместимост 300 ml и плосък нож. Използвайте смлените продукти незабавно или покрийте чашата с капака, за да ги запазите за по-късна употреба. Чашата е изработена от пластмаса Tritan от Eastman, с 0% съдържание на бисфенол-A, нечуплива е и е подходяща за миене в съдомиялна машина.

Елегантният и компактен дизайн подхожда на всяка кухня

Добавете стилен акцент към вашата кухня. Конструкция от неръждаема стомана с компактни размери и разглобяеми части за лесно съхранение.

С универсалния блендер приготвяте всичките си любими рецепти

Насладете се на голямо разнообразие от домашни рецепти; кадифени смутита, кремообразни шейкове, плътни сосове с богат вкус и прясно смляно кафе.

Лесна употреба чрез натискане и завъртане с едно движение

Високата чаша с натискане и завъртане прави ненужни бутоните и циферблатите. Блендирайте без усилие само с едно просто движение.

Разглобяеми ножове за лесно почистване

Изплакнете разглобяемите ножове под течаща вода или ги поставете в съдомиялна машина за основно почистване.

Подходяща е за миене в съдомиялна машина за безпроблемна ежедневна употреба

Всички разглобяеми части се изплакват лесно и са подходящи за миене в съдомиялна машина. Издръжливите високи чаши и чаши, изработени от пластмаса Tritan от Eastman, издържат на ежедневните цикли на измиване за дълготрайно удоволствие.

Високи чаши с вместимост 700 и 500 ml с капак за съхранение или за из път

Блендирайте и вземете за из път с удобните високи чаши с вместимост 700 ml и 500 ml. Пригответе ежедневното си смути, след което поставете непропусклив капак върху чашата, за да го вземете със себе си. Или го оставете на съхранение в хладилника за по-късно. Високите чаши са изработени от пластмаса Tritan от Eastman, с 0% съдържание на бисфенол-A, нечупливи са и са подходящи за миене в съдомиялна машина.

Приложение HomeID за цялото вдъхновение, от което се нуждаете

Открийте свят, изпълнен с вкусни рецепти! Разгледайте нашето приложение HomeID за вкусни напитки, супи, сосове и много други плюс съвети и насоки за използване на вашия блендер.

Спецификация

Тегло: 2.30 kg
MPN: HR2767/00
EAN: 8720389032547
Производител: Philips
Допълнителна информация за продукта вижте на страницата на производителя