Калкулатор Canon F-715SG, черен

  • Производител:
  • Гаранция:
    1 година
24,96 лв.
На склад Код: 7788

Описание

Усъвършенстваният научен калкулатор F-715SG е оборудван с голям 2-редов LCD дисплей и е достъпен в три цвята на корпуса. Той е частично произведен от рециклирани материали на Canon, което го прави добър екологичен избор.

  • Голям 2-редов LCD дисплей
  • 250 функции и характеристики
  • До 16-разрядно вътрешно изчисление
  • Екологичен избор, благодарение на рециклираните материали на Canon, използвани при изработването на долния капак и твърдия капак.
  • Два надеждни източника на захранване: соларна и обикновена батерия
  • Три цветови варианта

По-ясни и четливи символи и цифри на големия 2-редов дисплей

Идеален за обучение, изпити и домашни, свързани с решаване на задачи, научният калкулатор F-715SG е оборудван с голям 2-редов LCD дисплей. Въведените цифри се извеждат на горния ред, а резултатите на долния ред в 10 позиции за число и 2- позиции за експонента. Основните символи на дисплея са с размери 9,6 x 3,96 mm, което прави прочитането на резултатите изключително лесно само с един поглед.

Богат набор от 250 функции и характеристики

Интелигентен във всеки аспект, този научен калкулатор предлага всички основни функции, от които студентите се нуждаят в упражненията по математика и други науки, включително обща математика, тригонометрия, статистика, физика и инженерни науки. За по-сложни задачи F-715SG предлага общо 250 функции и характеристики. Той има капацитет за съхранение в паметта и извикване на до 17 изчисления, така че потребителите да могат спокойно да изследват различни методи и концепции за решаване на задачи. Наред с това, калкулаторът позволява извършване на вътрешни изчисления с 16 разряда за постигане на по-точни резултати.

Частично произведен от рециклирани материали на Canon

715SG е практичен и екологичен избор. Това е така, защото в изработката на долния капак и твърдия капак на калкулатора Canon използва рециклирани пластмасови материали. По този начин отпадните ресурси получават втори живот.

Надежден двоен източник на захранване

Този научен калкулатор работи както със соларна батерия, така и с обикновена сменяема батерия, предлагайки висока надеждност и гарантирана сигурност по време на изпити например. Използвайте соларната батерия, когато околната светлина го позволява, или превключете към обикновената сменяема батерия, когато е необходимо. F-715SG ще ви предупреди, когато зарядът на батерията намалее. Ако калкулаторът не се използва в продължение на 7 минути, функцията за автоматично изключване изключва калкулатора, за да пести заряда на батерията.

Три интелигентни цветови варианта

Практичен и стилен, F-715SG е достъпен в черно и в два бели варианта с пурпурни или сини бутони със стрелки и твърд капак. С тегло само 124 грама, можете да вземете калкулатора със себе си на всякъде. Твърдият плъзгащ се капак предпазва клавиатурата и дисплея от удар и спукване при ежедневна употреба.

Спецификация

Захранване: Соларна и обикновена батерия, LR44 x 1 бр.
Цвят: Черен
Размери: 168 x 86,3 x 17,8 mm
Тегло: 124.00 g
MPN: 5730B001AB
EAN: 4960999799483
Производител: Canon
Допълнителна информация за продукта вижте на страницата на производителя